Οι εξωγήινοι προτιμούν… την Ολυμπιακή Mar19

Θεματικη

ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ;

Σχετικα αρθρα

Μοιρασου το!

Οι εξωγήινοι προτιμούν… την Ολυμπιακή

Στις 11 Οκτωβρίου του 2007, κατά τη διάρκεια πτήσης της «Ολυμπιακής», ο πιλότος ανέφερε πως είδε ένα αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας να πετάει πολύ κοντά στο αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο. Λίγη ώρα μετά την απογείωση, ο πιλότος του ελληνικού αεροσκάφους επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να αναφέρει ότι στο οπτικό του πεδίο υπάρχει ένα εκτυφλωτικό φως. Αμέσως μετά ρώτησε και πάλι τον πύργο ελέγχου εάν υπάρχει κάποιο άλλο αεροπλάνο που να πετάει σε κοντινή απόσταση από αυτό της «Ολυμπιακής». Στη συνέχεια ο Έλληνας πιλότος ανέφερε στους ελεγκτές  εναέριας πτήσης: «Βλέπω στα δεξιά μου, περίπου στο ίδιο υψόμετρο, ένα άγνωστο αντικείμενο που πετάει με κατεύθυνση ανατολικά». και συνέχισε: «Το ύψος και η πορεία του δεν είναι σταθερά και η ταχύτητά του αυξάνεται».

Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα “The Sun” , ένα από τα ραντάρ της ελληνικής αεροπορίας εντόπισαν το αντικείμενο κι έδωσαν εντολή σε δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 να απογειωθούν και να  το προσεγγίσουν. Ωστόσο προτού προλάβουν καν να πλησιάσουν, αυτό είχε ήδη εξαφανισθεί.

Εκπρόσωπος της «Ολυμπιακής» δήλωσε για το συμβάν: «Μπορώ να επιβεβαιώσω το περιστατικό. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος πιλότος μας εμπλέκεται σε ένα τέτοιο συμβάν». και συνέχισε: «Όλοι οι πιλότοι μας είναι πολύ έμπειροι, δεν νομίζω πως εφηύραν κάτι τέτοιο».

Στις 9 Φεβρουαρίου, του τρέχοντος έτους, ο κύριος Δημήτρης Τσιρογιαννίδης, αξιωματικός της ελληνικής αεροπορίας, επιβεβαίωσε το «επίμαχο θέαμα» λέγοντας για αυτό: «Κάθε Οκτώβριο έχουμε αναφορές για την φωτεινότητα της Αφροδίτης, και αυτό νομίζουμε πως ήταν το φως που είδε ο πιλότος».

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν κι οι ειδικοί των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπταμένων Αντικειμένων. Ένας από αυτούς, ο Mike Cohen, απέκλεισε το ενδεχόμενο το φως αυτό να προέρχονταν από τον πλανήτη της Αφροδίτης. Η άποψή του για το γεγονός είναι: «Δεν προξενεί καμία έκπληξη ότι αν εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη, ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Αυτή είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού».

Κλείνοντας να σημειωθεί ότι το θέμα δημοσιεύθηκε στην Αγγλική εφημερίδα μετά από σχεδόν 18 μήνες αφότου συνέβη.

Δημήτρης Λαζόπουλος
jlazopoulos@hotmail.com

No related posts.