Θέλω και πρέπει να… κάνω

Το 2006 πέρασε… Μόλις μπήκαμε σε νέο έτος… Ζήτω το 2007,λοιπόν! Όπως όμως κάθε χρόνο, τις μέρες της Πρωτοχρονιάς αλλά και… όλο τον υπόλοιπο χρόνο έτσι και φέτος θα θέσουμε στόχους, τους οποίους βέβαια ΔΕΝ θα υλοποιήσουμε ΠΟΤΕ και θα τους θέσουμε ξανά…του χρόνου!!!

Για το 2007 λοιπόν μερικοί από τους γνωστούς μας τηλεοπτικούς αστέρες βάζουν προτεραιότητες (έτσι όπως θα τις θέλαμε όμως εμείς).Ας δούμε λοιπόν μερικές από αυτές:

Τατιάνα Στεφανίδου

Η γνωστή σε όλους μας Τάτι, το ορκίστηκε στον εαυτό της! «Φέτος θα έχω καλεσμένη στον καναπέ μου την Έλλη Στάη η οποία θα μου εξομολογηθεί το πώς την έδιωξε ο πανούργος δημοσιογράφος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τώρα η καημενούλα ψωμολυσάει… στους δρόμους του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Αυτό όμως που θα εκτοξεύσει τα νούμερα, και ύστερα τρέμε Λαμπίρη, θα είναι στο τέλος της εκπομπής που θα βγάλω τον Ευαγγελάτο απευθείας από τα «Αστέρια» της Γλυφάδας να της τραγουδάει… «Γύρισεεεεεεεε!!!»

Ελένη Λουκά

Η επίσημη συνοδευόμενη του Ηλία Ψινάκη. Ο Ηλίας είναι φίλος, αδερφός. Και επειδή ο Σάκης τον στενοχώρησε, φέτος και εγώ θα τον εκδικηθώ! Το «Alter ego» αυτός, την «Πεντάμορφη και το τέρας» εγώ! Έτσι για να μη στενοχωρεί τους φίλους μου. (Και επειδή στην κυρία Λουκά αρέσει να έρχεται πάντα πρώτη θα έχει, εννοείται, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του…ΤΕΡΑΤΟΣ). Ζήτω Ηλία!!!

Άντζελα Δημητρίου

Ή αλλιώς Αγγελική. Το παιδί του λαού. Η lady λοιπόν για φέτος υποσχέθηκε στον εαυτό της: «Θα γυρίσω ταινία με τη ζωή μου. Πως όμως να την ονομάσω; Α!!! Το βρήκα. Θα λέγεται το «Οδοιπορικό μιας γαζώτριας» Και επειδή εμένα, την ταπεινή, λαϊκή γυναίκα που κατόρθωσε από το τίποτα να γίνει η lady του ελληνικού πενταγράμμου ΌΛΟΙ με εκτιμούν θα πουλήσω τα πνευματικά δικαιώματα στον Αλαφούζο να την προβάλλει ως ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΪ».

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Καλομοίρα

Πώς θα καταφέρω να «χτυπήσω» το Φερεντίνο; Τι γενέθλια είχα, τι και καλά βόμβα τοποθέτησαν, τίποτα. Εγώ, που χοροπηδάω, βγαίνω με μαγιό, γκρεμίζω σπίτια είμαι στο 13-14% και αυτός που ανοίγει μόνο βαλίτσες στο 35-40%. Κάποιος με μάτιαξε!!!

Από την άλλη η Καλομοίρα: «Φέτος δε θα λέω μόνο τα ντώρα, θα απαιτήσω να ανακοινώνω και τις ντιαφιμήσεις. Υπόσχομαι να μιλάω όχι πλέον μόνο 8 λεπτά αλλά ντέκα σε ένα ολόκληρο τρίωρο show».

Βαγγέλης Στολάκης
stolakis@gmail.com

No related posts.