Ένα «Όμορφο Όνειρο» στο «Θέατρο Γης»

Ένα πέπλο ονείρου άπλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου γύρω από 4.500 περίπου ανθρώπους που βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο «Θέατρο Γης», στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Παρά τον άστατο καιρό, το κοινό είχε εισρεύσει από νωρίς στον συναυλιακό χώρο της Τριανδρίας για να απολαύσει την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα. Γύρω στις 21:20 εμφανίστηκε και η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με τους μουσικούς της, «μιλώντας» για ένα «Όμορφο Όνειρο». Με τη συναυλία της στο Συκούριο της Λάρισας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιουνίου, να έχει ήδη αναβληθεί, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει το σύμπαν και τον καιρό που δεν έφερε κάποια από τις γνωστές του, το τελευταίο διάστημα, μπόρες, που θα καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του live.

Από εκείνο το σημείο, λοιπόν, και για τις επόμενες δύο ώρες, παρέσυρε τον κόσμο στους δικούς της ρυθμούς, τραγουδώντας, πέρα από τις δικές της επιτυχίες, και άλλα πολλά, ακόμη και στα ιταλικά! Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν βρέθηκε στο πιάνο για να παίξει και να τραγουδήσει η ίδια το “Back to Black” της Amy Winehouse, ενώ συγκίνησε με την ερμηνεία της στο «Όνομά μου» και στο «Εγώ μεγάλωνα για σένα». Παρέα της επί σκηνής, για να τραγουδήσει, αλλά και να της κάνει δεύτερες φωνές ο ταλαντούχος Θοδωρής Μαυρογιώργης. Ασφαλώς, τραγούδησε και ο Θέμης Καραμουρατίδης, βγάζοντας πολύ πάθος στην ερμηνεία στο «Έχω ένα σχέδιο», του οποίου έχει γράψει ο ίδιος τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και πολλά από τα δικά της τραγούδια η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε να τα διασκευάσει, με τις ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να προσδίδουν σε αυτά μία νότα ανανέωσης. Εξάλλου, οι τρεις τους, μαζί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, που έχει την επιμέλεια του προγράμματος, συνεργάζονται από το ξεκίνημα της καριέρας της Μποφίλιου και φαίνεται πως ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τα θέλω του άλλου. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, εύσημα πρέπει να δοθούν και στους υπόλοιπους μουσικούς που πλαισιώνουν και συνοδεύουν επί σκηνής την τραγουδίστρια, καθώς ανταποκρίνονται, με την ίδια ευκολία, στα πάντα.

Συνολικά, πρόκειται για μία αξιόλογη μουσική παράσταση, που παλαντζάρει σωστά ανάμεσα σε αργούς και γρήγορους ρυθμούς, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή-ακροατή από την αρχή μέχρι το τέλος. Και μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμη μπροστά μας, όπου πετύχετε το «Όμορφο Όνειρο», απολαύστε το!

No related posts.