Το Α.Π.Θ. γιορτάζει κι εΜΜΕίς συμμετέχουμε στη γιορτή!

Από τη 1 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης η… βαρβάτη Φοιτητική Εβδομάδα – Άνοιξη 2017, με πολλές-πολλές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα.

Μετά τα «γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής», τη γνωριμία με φίλους μας στη στολισμένη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα του 2015 και την αγαπημένη μας Μαντλίν Χατζοπούλου στον Λευκό Πύργο, ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε στη γιορτή του Πανεπιστημίου μας διοργανώνοντας την πρώτη μας ημερήσια εκδρομή. Ημέρα; Κυριακή 28 Μαΐου. Προορισμός; Ο Βόλος και το Πήλιο. Στόχος; Να περάσουμε καλά! Τα μηνύματα πάντως είναι εξαρχής θετικά, καθώς το λεωφορείο μας έχει ήδη γεμίσει. Sold out!

Αυτά τα ολίγα όσον αφορά τα καθ’ ημάς, αφού η εκδήλωσή μας δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί. Κατά τα άλλα, η Φοιτητική Εβδομάδα άπτεται και πάλι πλούσιας γκάμας. Και συναυλίες και κυνήγι θησαυρού και ημέρα αιμοδοσίας και θεατρικές παραστάσεις και επιστημονικές ημερίδες και αγώνες δρόμου, και, και, και… Είναι τόσα πολλά τα ωραία που έχουν συμβεί και θα συμβούν τις επόμενες ημέρες στην Πανεπιστημιούπολη και όχι μόνο, πράγμα που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου μας. Δημιουργικότητα, ευρηματικότητα, συνεργασία και όλα αυτά με χαρά και αγάπη από νέους ανθρώπους.

Και αν οι καιροί είναι δύσκολοι και αν οι καταστάσεις που βιώνουμε μας βυθίζουν όλο και πιο πολύ σε ψυχολογικό χάος, υπάρχει πάντα μία χαραμάδα από την οποία θα χωράμε να περάσουμε για να βρεθούμε στην όχθη της ψυχικής υγείας, της γαλήνης, της χαράς και της διασκέδασης. Ναι, της διασκέδασης. Ας μη χρωματίζουμε αρνητικά μία τόσο όμορφη έννοια…

Θα τα πούμε στον Βόλο λοιπόν. Για όσους και όσες δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μη στεναχωριέστε και μην αγχώνεστε. Θα… κάτσει την επόμενη φορά!

Η Facebook page της Φοιτητικής Εβδομάδας: https://www.facebook.com/Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ
Το site της Φοιτητικής Εβδομάδας: https://www.auth.gr/student-week
Η εκδήλωση του εΜΜΕίς: https://www.facebook.com/Το εΜΜΕίς πάει Βόλο

No related posts.