Ένα Supernatural πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτι με θέμα τις αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές, στη Θεσσαλονίκη, στο «Silver Dollar Music bar» επί της Εθνικής Αμύνης και στον αριθμό 19.

Τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης ανέλαβαν οι διαχειριστές μιας ομάδας στο facebook σχετικά με το «Supernatural» και άλλες σειρές («Supernatural Greece»), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και μεταφέρει νέα της σειράς. Η αμερικανική αυτή τηλεοπτική σειρά έχει πολλούς θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και αριθμεί εξίσου πολλούς και στη χώρα μας, όπως και πολλές άλλες αμερικάνικες σειρές.

Η ώρα προσέλευσης είχε οριστεί για τις 20:30, αλλά μέχρι τις 21:00 το μαγαζί ήταν γεμάτο, ενώ μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα γινόταν το αδιαχώρητο. Μάλιστα, όσοι έφτασαν μετά τις 21:00 δεν έβρισκαν χώρο στο εσωτερικό και έφευγαν απογοητευμένοι. Ωστόσο, οι διοργανωτές υποσχέθηκαν σε αυτούς πως θα γίνει κι άλλο ανάλογο event πολύ σύντομα.

Οι ηλικίες που τίμησαν με την παρουσία τους τους διοργανωτές ήταν από 18-30. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παίχτηκαν βίντεο της σειράς στις τηλεοράσεις του μαγαζιού, αλλά και βίντεο από άλλες αμερικάνικες σειρές οι οποίες έχουν μεγάλη ανταπόκριση στην χώρα μας.

Η εκδήλωση είχε θέμα όλες τις σειρές, έτσι ώστε να προσέλθουν οι φαν όλων των σειρών. Αξίζει να σημειωθεί πως επρόκειτο για cosplay πάρτι, δηλαδή όποιος ήθελε μπορούσε να ντυθεί σαν κάποιο χαρακτήρα από κάποια σειρά. Οι μισοί από τους παρευρισκομένους αποφάσισαν να ντυθούν, αν και κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και οικονομικά σχεδόν αδύνατο. Ακόμη, αντάλλαξαν CDs με γνωστά ροκ κομμάτια.

Οι διοργανωτές αυτής της «μικρής γιορτής» φρόντισαν να βγάλουν πολλές φωτογραφίες με τον κόσμο κατά τη διάρκεια του πάρτι, ίσως όχι μόνο για να θυμούνται τη βραδιά όσοι και όσες έδωσαν το παρών, αλλά και για να δουν τι έχασαν οι απόντες. Φυσικά, οι φαν γνωρίστηκαν μεταξύ τους και επίσημα πλέον.

Ο Ορέστης, διοργανωτής και συντονιστής αυτού του πάρτι, δήλωσε: «Βγήκαμε πάρα πολλές φωτογραφίες με όλον τον κόσμο και προσωπικά γνωρίστηκα (σχεδόν) με όλους, πράγμα που το θεωρώ μεγάλη ευλογία, καθώς το να συναντάς άτομα που μιλάς χρόνια, αλλά και να μιλάς με τόση οικειότητα με ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ, αλλά σε συνδέει ένα μεγάλο κοινό, είναι πραγματικά μοναδικό».

Ο ίδιος έδωσε υποσχέσεις και για άλλο event στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα ανακοινώθηκε πως θα γίνει άλλο ένα πάρτι για τις αγαπημένες μας σειρές στις 3 Μαΐου. Μετά το πρώτο πάρτι της Θεσσαλονίκης, σειρά είχε η Αθήνα, όμως μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της συμπρωτεύουσας αποφασίστηκε να γίνει ακόμη ένα σ’ αυτήν. Εξάλλου, στην Αθήνα είχαν προηγηθεί επτά τέτοια πάρτι, ενώ στη Θεσσαλονίκη μόλις ένα. Η επιτυχία που θα έχει αυτό θα αποφασίσει για το αν θα υπάρξουν άλλα.

No related posts.