Απολογισμός

Κάθε χρόνο το μήνα Δεκέμβριο πολλοί εξ ημών μπαίνουμε στον πειρασμό -ή ακόμα και στην ανάγκη- να κάνουμε έναν απολογισμό του έτους που πέρασε. Λίγο πριν αφήσουμε πίσω την εκάστοτε χρονιά, ρίχνουμε μια ματιά σε όσα πράξαμε και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής. Έτσι, συναντάμε τα εύκολα και τα δύσκολα, τα όμορφα και τα άσχημα, τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα που μας συντρόφευσαν για 365 ημέρες. Ανεξαρτήτως του ποιες καταστάσεις υπερίσχυσαν, σίγουρο είναι ότι από όλες κάτι μάθαμε.

Μπαίνοντας κι εγώ σε αυτόν τον πειρασμό για το έτος 2012 σε ό, τι έχει να κάνει με το εΜΜΕίς, διαπιστώνω ότι ήταν μια χρονιά εξαιρετική, πολύ δημιουργική και παραγωγική. Δουλέψαμε σκληρά και νομίζω ότι το αποτέλεσμα κάθε φορά μας δικαίωνε. Αυτό συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με το γεγονός ότι η ομάδα μας απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν και ενδιαφέρονται για το περιοδικό, αφιερώνοντας χρόνο σε αυτό.

Τα σημαντικότερα σημεία για το 2012 τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι τα ακόλουθα:

–    Το 2012 κλείσαμε έξι χρόνια παρουσίας στον κυβερνοχώρο! Από το 2006 μέχρι σήμερα είμαστε μια σταθερή αξία στο χώρο του Πανεπιστημίου και όχι μόνο!

–    Ανεβάσαμε οκτώ νέα τεύχη με πολυποίκιλο περιεχόμενο. Οι συντάκτες μας φρόντισαν να δίνουν δυναμικό «παρών» σε διάφορα δρώμενα, προκειμένου να εξασφαλίσουν κάποιο κείμενο για το εΜΜΕίς.

–    Η παρέα μας μεγάλωσε με την ένταξη νέων παιδιών στην ομάδα, τα οποία με μεγάλο ζήλο και εκπληκτικά δείγματα δουλειάς αποδεικνύουν ότι, αν αγαπάς πραγματικά κάτι, προσπαθείς συνεχώς για τη βελτίωση αυτού.

–    Γενικότερα, οργανωθήκαμε πολύ καλύτερα, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματική τόσο η μεταξύ μας επικοινωνία όσο και η επικοινωνία με τους αναγνώστες.

Ομολογουμένως, παρατηρώντας την παραπάνω λίστα, αδυνατώ να κρύψω τη χαρά μου και την αισιοδοξία μου για την πορεία που θα έχουμε τη νέα χρονιά. Ασφαλώς, ο κόπος και η δουλειά μας θα είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αλλά νομίζω ότι, εάν πιστεύεις σε κάτι, βρίσκεις τρόπους να το στηρίξεις.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντάκτες του εΜΜΕίς που είναι πάντα συνεπείς και πολύ εργατικοί αλλά και σε όλους εκείνους που αφιερώνουν χρόνο, διαβάζοντας τα κείμενά μας.

Το εΜΜΕίς εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία πρωτίστως! Ας μη χάνουμε το κουράγιο μας και ας μην απογοητευόμαστε. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά να μας χαρίσει ό, τι μας στέρησε η προηγούμενη.

Καλές γιορτές!!!

No related posts.