Χριστουγέννων προσφορές! Dec21

Θεματικη

ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ;

Σχετικα αρθρα

Μοιρασου το!

Χριστουγέννων προσφορές!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές ξεκίνησε. Η αγορά φορά πλέον τα γιορτινά της και στολίζει τις βιτρίνες των καταστημάτων της, ελπίζοντας σ’ ένα εμπορικό θαύμα αυτά τα Χριστούγεννα!!!

Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι έμποροι είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται αισθητά ακόμα και τις ημέρες των εορτών. Για να ανταπεξέλθουν κάνουν όλο το χρόνο προσφορές, εκπτώσεις και ό,τι άλλο μπορούν… αλλά κάποιοι δεν καταφέρνουν να βγάλουν ούτε τα έξοδά τους. Από την άλλη, ο κόσμος έχει ξεχάσει τί σημαίνει «ψώνια» και αρκείται στα βασικά είδη (αν και κάποιοι δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε αυτά).

Παρόλα αυτά, τα Χριστούγεννα είναι μία ευκαιρία για να κάνεις δώρα σε όσους αγαπάς (κυρίως στα παιδιά) και να μοιραστείς τη χαρά τους, όταν ανοίγουν το περιτύλιγμα του δώρου τους με έξαψη! Γι’ αυτό, χρήσιμη είναι μια έρευνα αγοράς για οικονομικά αλλά και ποιοτικά δώρα. Το εΜΜΕίς σας προτείνει ενδεικτικά τα παρακάτω…

Όσον αφορά στα είδη ομορφιάς, υπάρχουν κολόνιες σε σετ με body lotion που έχουν 20% έκπτωση και καλλυντικά που κοστίζουν 20-25% κάτω από την αρχική τους τιμή. Σχετικά με τα είδη ένδυσης, είναι εύκολο να βρει κανείς μπλούζες και ζακέτες με τιμή που δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η προσφορά ενός καταστήματος υποδημάτων που κάνει 20% έκπτωση σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και άνεργους ενώ ένα άλλο γνωστό κατάστημα υποδημάτων έχει 10ήμερο προσφορών με τιμές που φτάνουν τα 10-20 ευρώ. Ένα άλλο ιδιαίτερο δώρο θα μπορούσε να είναι η εκτύπωση μίας φωτογραφίας σε κούπα, σε μαξιλάρι, σε μπλούζα αλλά και αλλού με κόστος που αγγίζει τα 20 ευρώ. Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, διατίθενται ψηφιακές κορνίζες από 35 έως 100 ευρώ, MP3 από 30 έως 50 ευρώ και παιχνίδια για Xbox, PC και PS3 από 26 έως 35 ευρώ. Αλλά και για τους βιβλιοφάγους υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία βιβλίων με κόστος που ξεκινά από 10 ευρώ και δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ, ακόμα και αν πρόκειται για τις τελευταίες κυκλοφορίες.

Για όσους θέλουν να κάνουν στον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους δώρο μια απόδραση σε κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.  Οι τιμές παραμένουν στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων παρά την οικονομική κρίση. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες, όχι και τόσο δημοφιλείς αλλά εξίσου καλές λύσεις. Για τους βορειοελλαδίτες, ένας από τους πιο φθηνούς προορισμούς που διαρκώς προσελκύει κόσμο, είναι το Bansko. Διατίθεται πακέτο προσφοράς από 49 έως 119 ευρώ/άτομο σε δίκλινο για 3 μέρες. Μία άλλη καλή λύση είναι η Κωνσταντινούπολη, μιας και μπορεί κάποιος να βρει πακέτο προσφοράς από 279 ευρώ/άτομο σε δίκλινο για 5 μέρες, συμπεριλαμβανομένης και εκδρομής στα Πριγκιποννήσια και την Αδριανούπολη.

Μια σύντομη βόλτα στην αγορά, όπως και να έχει, μπορεί να μας γεμίζει χαρά και ελπίδες πως ίσως μπορούν οι περισσότεροι από εμάς να περάσουν καλά αυτές τις γιορτές, χωρίς πολλά έξοδα. Ό,τι και να κάνετε, λοιπόν, όσα δώρα και αν πάρετε ή δεν πάρετε, όσα ταξίδια και αν πάτε ή δεν πάτε, να περάσετε τέλεια, με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Να διασκεδάσετε, να χαρείτε και πάνω από όλα να υποδεχτείτε, παρά τις δυσκολίες, τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία. Άλλωστε τα θαύματα γίνονται μόνο όταν πιστέψουμε σ’ αυτά!

No related posts.