Ασύγχρονη εκπαίδευση

Με ξευτελίσατε. Με λοιδορήσατε. Με είπατε διεστραμμένο και άρρωστο. Ψυχοπαθή. Αδειάσατε ολόκληρες σκουπιδιάρες στο γραμματοκιβώτιο και στον διαδικτυακό μου τοίχο. Ύβρεις, απειλές, κατάρες. Μέχρι και βιβλίο έβγαλε μία συγγραφέας που συνεργάζεται με την Αστυνομία. Όμως, ο φάκελος μου ποτέ δεν θα κλείσει. Καμιά δικογραφία δεν θα είναι ποτέ πλήρης. Τα κανάλια γέμισαν τις τρύπες του προγράμματος τους παίζοντας το βίντεο με το μάθημα της ηλεκτρονικής μου τάξης στο Σχολικό Δίκτυο. Σύντομα, δεν θα έχει καμιά σημασία για εσάς. Θα με ξεχάσετε όπως τόσες παρόμοιες υποθέσεις. Εμένα όμως θα με στοιχειώνει πάντα και δεν θα με αφήσει κι όταν εκτίσω την ποινή μου. Η δικαιοσύνη θεωρεί πως έκλεισε η υπόθεση, εγώ, όμως, θα ουρλιάζω πάντα πως το σημαντικό δεν είναι ο φόνος που ομολόγησα.

Όλοι σας με είδατε να διδάσκω Μαθηματικά στους μαθητές μου στη διαδικτυακή μας τάξη. Όλοι σας, παραδεχθείτε το, ενθουσιαστήκατε όταν είδατε τη φίλη μου να περνάει ολόγυμνη από πίσω μου. Να με αγκαλιάζει και να χώνει τη γλώσσα της στο αυτί μου. Ντραπήκατε να παραδεχτείτε πως ερεθιστήκατε. Μόνο όταν μάθατε ότι τη βρήκαν νεκρή, την επόμενη μέρα στο σπίτι, κουνήσατε με νόημα το κεφάλι. «Φαινόταν ο ανώμαλος» είπατε. «Πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν;». «Και διδάσκει τα παιδιά μας!».

Αυτό που θα με καταδιώκει πάντα δεν είναι ο ψόγος ή η απέχθεια προς το πρόσωπο του φονιά. Είναι πως θα την ακούω πάντα να μου λέει όταν έσκυψε δίπλα μου εκείνο το «Μένουμε σπίτι, αγάπη μου, για πάντα». Την είχα στραγγαλίσει δέκα μέρες πριν τη δείτε στην οθόνη σας. Όταν άρχισε η καραντίνα και καυγαδίσαμε άσχημα. Γύρισε. Θα έμενε πάντα μαζί μου σε κάθε σπίτι. Είναι μαζί μου και στη φυλακή.

Γιατί δεν μιλάς και εσύ, κύριε Ιατροδικαστή;

Related posts:

 1. Νότες κορυφής
 2. Έπεσε η κοπέλα
 3. Ο «Χαϊκουιός»
 4. Ηλεκτρισμός
 5. Ζώντες Ζάννες
 6. Rage
 7. Το νήμα της ζωής μας
 8. Τα μάτια στο σκότος έστρεψα
 9. Να με φωνάζετε «Ατυχία»
 10. Σε κίνηση
 11. Κλωνοποιείται ο έρωτας;
 12. Η τελευταία νύχτα
 13. Στην οροφή του τρούλου
 14. Γλυκός πόνος
 15. Εμείς ολιγωρήσαμε
 16. Ημέρα Νο «Άγνωστο»
 17. Λαμαρίνες
 18. Πρίσμα
 19. #IamTheVillainInMyOwnStory
 20. Σκιάχτηκες;