Η ζωή δεν σταμάτησε να είναι όμορφη!

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πόσο θα κρατήσει αυτό που ζούμε και το πώς θα είναι η ζωή μας μετά. Θα αγγιζόμαστε και πάλι; Θα αγκαλιαζόμαστε; Θα δίνουμε ξανά τα χέρια; ή απλά θα κοιταζόμαστε αμήχανα;

Μπορεί να οργανώνουμε στο μυαλό μας το επόμενο ταξίδι αλλά βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα όσο πριν. Κανείς δεν ξέρει.

Πράγματι, οι μέρες που ζούμε μοιάζουν να είναι βγαλμένες από σενάριο κάποιας ταινίας. Ο σκηνοθέτης, όμως, είμαστε εμείς. Όποιος και αν ειναι ο διάλογος, ο σκηνοθέτης μπορεί να βάλει τον ηθοποιό του να χαμογελάει. Είναι η μόνη στιγμή που μπορούμε να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα χωρίς να κάνουμε τίποτα, απλά μένοντας σπίτι. Είναι η ευκαιρία μας να φτιάξουμε τον εαυτό μας. Να ανακαλύψουμε τι μας αρέσει, ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Να αφιερώσουμε χρόνο σε απλές καθημερινές στιγμές.

Έχετε σκεφτεί ότι αυτός ο ιός μας έκανε όλους ίσους; Ξεχωρίζει ο πλούσιος από τον φτωχό; Ο επιτυχημένος από τον αποτυχημένο; Όλοι στην ίδια μοίρα. Έχετε δει αυτή την πανδημία ως την ευκαιρία να σταματήσουμε το ανθρώπινο αποτύπωμα στη Γη;

Θετικές και αισιόδοξες σκέψεις για διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.

Αλλά το πιο όμορφο είναι να ξυπνήσεις αύριο και να νιώσεις τυχερός που είσαι με την οικογένεια σου. Και αν νιώσεις αυτήν την τύχη, ίσως μπορέσεις να σκεφτείς αυτούς που είναι στην καραντίνα μόνοι. Κάνε μία απλή ερώτηση. Πως είσαι; Χρειάζεσαι κάποια βοήθεια; Δεν κοστίζει κάτι μία γλυκιά συζήτηση. Μην ξεχνάς ότι καθημερινά μπορείς να εμπνεύσεις και ας μην το μάθεις ποτέ.

Με αυτήν τη σκέψη σε αφήνω να απολαύσεις το παρακάτω βιντεάκι…

No related posts.