Το River Party επιστρέφει στις ρίζες του! Εσύ θα λείπεις;

29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2019

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το φετινό, 41ο River Party, το οποίο θα λάβει χώρα το διάστημα 29 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου στο Νεστόριο της Καστοριάς. Με κεντρικό σύνθημα “back to the roots”, η διοργάνωση που έγινε θεσμός ξανασυστήνεται στο κοινό της και μ’ ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα καλεί τους κατασκηνωτές ανά την Ελλάδα να πιάσουν θέση δίπλα στον Αλιάκμονα και ν’ απολαύσουν το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

Η μουσική, όμως, δεν είναι η μοναδική που θ’ απολαύσει κάποιος που θα επισκεφθεί το Φεστιβάλ, αφού οι κατασκηνωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν yoga, zumba αλλά και περίπατο στο βουνό και να γνωρίσουν καλύτερα το όμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής.

Και αν τα μουσικά φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια ξεπετάγονται σαν τα… μανιτάρια, το εΜΜΕίς συγκέντρωσε δέκα σημαντικούς λόγους για να επισκεφθείς το River Party φέτος και σας τους παρουσιάζει παρακάτω:

10. Η ανανέωση: Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο ελληνικό μουσικό και κατασκηνωτικό Φεστιβάλ δεν μένει στάσιμο, αλλά εξελίσσεται! Οι διοργανωτές του έχουν επενδύσει στις υποδομές, με σεβασμό στο μυστικιστικό τοπίο του ποταμού, και έχουν κάνει προσεκτική επιλογή του line-up, με περισσότερους από 60 καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.

9. Τα stages: Το φετινό Φεστιβάλ θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ και στον χώρο θα βρείτε τρία διαφορετικά stages: το “River Stage”, που το γνωρίζουν όλοι οι παλαιότεροι επισκέπτες του Φεστιβάλ, το “Paradise Stage”, αλλά και το “Tequila Stage”, που αν και το μικρότερο stage του Φεστιβάλ, φέτος θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

8. Η πρωτοπορία: Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει το διαγωνιστικό μέρος στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή 45 ερασιτεχνικά σχήματα.

7. Οι Chinese Man: Η διάσημη κολεκτίβα από τη Γαλλία θα πραγματοποιήσει τη μοναδική φετινή εν Ελλάδι παρουσία της στο River Party! Σπεύσατε!

6. Οι κατασκηνωτές: Υπολογίζεται ότι ο μέσος όρος κατασκηνωτών ανά έτος είναι 6.500 άτομα, όπερ σημαίνει 3.500 σκηνές! Πώς μπορείς ν’ αντισταθείς και να μην γίνεις και εσύ μέλος αυτής της παρέας;

5. Η Μαρίζα Ρίζου: Το χαμογελαστό κορίτσι που μας τραγουδάει για «Μια άλλη ευτυχία» είναι η μοναδική σόλο γυναίκα καλλιτέχνης στη φετινή διοργάνωση και μας αρέσει πολύ!

4. Το μέρος: Όσοι έχουν επισκεφθεί το Νεστόριο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το μέρος εκεί. Ένα περιβάλλον ειδυλλιακό, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει, να δροσιστεί στις όχθες του Αλιάκμονα και ν’ απολαύσει ένα επταήμερο μουσικής!

3. Οι τιμές: Τα ημερήσια εισιτήρια του River Party ξεκινάνε φέτος από τα 5 ευρώ και τα 7ήμερα από 60 ευρώ.

2. Το πρόγραμμα: Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που καλύπτει μουσικά από rock και hip hop μέχρι swing και ρεμπέτικο.

1. Καλοκαίρι χωρίς River Party δεν γίνεται!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 41ου RIVER PARTY

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το φετινό μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι πλούσιο και καλύπτει όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτες μέρες (29, 30 Ιουλίου) ανήκουν σε νέους δημιουργούς που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι, με την κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Κιούση και Άκη Σακισλόγλου, ν’ αποφασίζει ποια από αυτά τα σχήματα θα συμπεριληφθούν στο line-up των επόμενων ημερών. Το κυρίως πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 31/7.

Δείτε το αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

RIVER STAGE: ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, CHINESE MAN, ACTIVE MEMBER, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

PARADISE STAGE: VANILLA, FOLK ‘N’ ROLL

TEQUILA STAGE: LITTLE KISS RETRO BAND, SOULED OUT, DJ SETS

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVER STAGE: VIC, LOCOMONDO, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

PARADISE STAGE: BAILDSA, ΡΟΔΕΣ UNITED

TEQUILA STAGE: THE BANKSTERS, BLISS, DJ SETS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVER STAGE: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ + ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, PLANET OF ZEUS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

PARADISE STAGE: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, PANX ROMANA

TEQUILA STAGE: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΜΠΕΛΑΦΟΝ, DJ SETS

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVER STAGE: NIGHTSTALKER, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100°C, ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ + ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + B-MOVIES

PARADISE STAGE: LEON OF ATHENS, JOEY

TEQUILA STAGE: ΚΟΥΠΕΣ, ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ, DJ SETS

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVER STAGE: ΠΥΞ ΛΑΞ, ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

PARADISE STAGE: FUNDRACAR, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

TEQUILA STAGE: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΛΑΡΓΚΟ, DJ SETS

Το River Party στα Social Media

facebook: River Party Nestorio

instagram: instariverparty

No related posts.