«Στο στόχαστρο», της ομάδας Θεατρικό Πραξικόπημα

Το Θεατρικό Πραξικόπημα, ως φοιτητική θεατρική ομάδα υπάρχει από το 2018, άλλα τη φετινή χρονιά, έχοντας μεγαλύτερη συμμετοχή, παρουσιάζει το θεατρικό Πρότζεκτ: «Στο στόχαστρο», μία παράσταση με έντονο κοινωνικό περιεχόμενο.

Η παράσταση «Στο στόχαστρο» αφόρα εννέα ιστορίες ανθρώπων, οι οποίες διαδραματίζονται όλες σε ένα σκηνικό φυλακής. Καθένας από τους πρωταγωνιστές των ιστοριών αυτών ζει εγκλωβισμένος σε μία δική του ψυχική και συναισθηματική πραγματικότητα.

«Είμαστε ουσιαστικά μία ομάδα φοιτητών που απλά αγαπούν το θέατρο», επισημαίνει η Μάγδα Μαυρίδου, μέλος της θεατρικής ομάδας «Θεατρικό Πραξικόπημα». Η θεματολογία έργων, που επιλέγει η θεατρική αυτή ομάδα, αφορά κυρίως κοινωνικά ζητήματα.

Η βοήθεια των διοργανωτών της Φοιτητικής Εβδομάδας είναι καθοριστική για όλη την προσπάθεια και ιδιαίτερα για τη διαφήμιση της αποψινής παράστασης. Η παράσταση «Στο στόχαστρο», λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί απόψε, 30 Μαΐου, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Related posts:

  1. Πριν το ρολόι χτυπήσει
  2. Rugby Rebels: Οι «επαναστάτες» του ράγκμπι από τη Θεσσαλονίκη
  3. Ιδιωτικότητα και ασφάλεια στο Διαδίκτυο: χρήσιμες συμβουλές
  4. Η ενημέρωση σώζει ζωές!
  5. Βία κατά των γυναικών: ευαισθητοποιήσου και ευαισθητοποίησε τους γύρω σου
  6. Ένας πρωτότυπος τρόπος προβολής ταινιών
  7. Η Κινηματογραφική Ομάδα της Οδοντιατρικής
  8. Ένα, δύο, τρία… ΚΛΙΚ
  9. Εικαστική έκθεση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Α.Π.Θ.
  10. Η δύναμη της Φωτογραφίας – Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Αβραμίδη