Ένας θησαυρός σε περιμένει στο Α.Π.Θ.

Ψήνεσαι να ζήσεις ένα διαδραστικό παιχνίδι στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης; Θες να δοκιμάσεις τις γνώσεις και τις ικανότητες σου; Σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καινούργιους φίλους και να διασκεδάσεις με τους παλιούς; Αν ναι, αυτή είναι η ιδανική εκδήλωση για σένα.

Η ομάδα CoMvos συνεχίζει σταθερά, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, να διοργανώνει το Κυνήγι Θησαυρού. Τι, όμως, είναι αυτό; Πρόκειται για ένα παιχνίδι επίλυσης γρίφων που λαμβάνει χώρα εντός του campus του Πανεπιστήμιου. Τα οφέλη του παιχνιδιού είναι πολλά.

Το Κυνήγι Θησαυρού είναι ένα παιχνίδι που σε φέρνει πιο κοντά με τον χώρο και τις εγκαταστάσεις του campus. Αποτελεί ένα τρόπο χαλάρωσης, όπως κάθε ψυχαγωγική δραστηριότητα που μπορεί να κάνεις ατομικά ή να κάνετε όλοι μαζί με την παρέα σου, και η στιγμή είναι τέτοια που σε βοηθάει να ξεφύγεις λίγο από τη διάθεση του διαβάσματος για τις εξετάσεις που ακολουθούν τον Ιούνιο.

«Λόγω του τρόπου που σχηματίζονται οι ομάδες, όποιος το επιθυμεί μπορεί να βρεθεί σε μία ομάδα που δεν γνωρίζει τα άτομα. Αυτό το έχουμε εντάξει από πέρυσι με κύριο σκοπό, εκτός της συνεργασίας που χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος, την ένταξη σε μια ομάδα που δεν γνωρίζεις, αλλά έχετε κοινό στόχο, καθώς και να βγει ο καθένας από το comfort zone του, που συνήθως είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε. Η συνεργασία, η ένταξη και η αντιμετώπιση των όποιων φόβων μας είναι σημαντικά στοιχεία που πρέπει να τα έχουμε καθημερινά στην ζωή μας και προσπαθούμε να τα περάσουμε όσο γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Τελικά, αποκομίζουν και ένα έπαθλο, Escape Room, όπου ως ομάδα μπορούν να αξιοποιήσουν όποτε το θελήσουν», τόνισε ο Χριστόφορος Κετζιτζίδης, υπεύθυνος της δράσης.

Έλα κι εσύ για να διεκδικήσεις όχι μόνο έναν απτό, αλλά και έναν άυλο θησαυρό.

Ημερομηνία: 17 Μαΐου
Ώρα: 12:00 π.μ.
Μέρος συνάντησης: Άγαλμα Αριστοτέλη, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

No related posts.