Γλυκό: Κουλουράκια κανέλας

Υλικά

  • 1 ποτήρι σπορέλαιο (250 ml)
  • 1 ποτήρι ζάχαρη (250 ml)
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι φρεσκοστυμμένο (250ml)
  • 1 κ.γ. μπέικιν
  • 1 κ.γ. σόδα
  • 2 κ.γ. κανέλα
  • 1/2 κ.γ. γαρύφαλο
  • 700-750 γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά.
  • Στύβουμε τα πορτοκάλια και ανακατεύουμε με το μπέικιν και την σόδα.
  • Ρίχνουμε το χυμό μέσα στο λάδι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε και την κανέλα και το γαρύφαλο.
  • Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι. Πρέπει η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
  • Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και βουτάμε σε ζάχαρη.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

*Αναδημοσίευση από cookpad.com

Related posts:

  1. Brownies για υγιεινούς τύπους!
  2. Υγιεινό παγωμένο σνακ, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!