Ημερήσια απόδραση στα Μετέωρα; Count me in!

Τι κι αν έχει περάσει το μισό εξάμηνο, αισθάνεσαι ότι πλησιάζει η εξεταστική και πρέπει να το πάρεις απόφαση να κάτσεις να διαβάσεις; Τώρα που σου περισσεύει λίγος χρόνος ακόμη μία ημερήσια απόδραση θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να καταπολεμήσεις το άγχος σου όταν έρθει εκείνη η δύσκολη ώρα. Άδραξε, λοιπόν, την ευκαιρία σου και επίλεξε έναν προορισμό που α) είναι οικονομικός και β) σχετικά κοντά σου.

Έχοντας αυτά κατά νου, η παρέα μου και εγώ επιλέξαμε τα Μετέωρα. Ξέρω, φαίνεται κάπως βαρετό μέρος (τίποτα το ξέφρενο για σένα, φίλε φοιτητή), αλλά πίστεψε με η ανατριχιαστική θέα θα σε ανταμείψει πλήρως. Τα επιβλητικά μοναστήρια που ξεπροβάλλουν πάνω στους βράχους των Μετεώρων, σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ομορφιά του φυσικού «θαύματος» δεν σου επιτρέπουν να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου και να εισπνεύσεις δυνατά τον καθαρό αέρα που σου προσφέρεται απλόχερα. Η εικόνα, αναμφισβήτητα, θα χαραχθεί τόσο στη μνήμη τη δική σου όσο και του κινητού σου, αφού η θέα σε προκαλεί για μία ακόμα λήψη. Έτσι, θα μπορείς να την επαναφέρεις στο μυαλό σου κάθε φορά που θα χρειαστείς κουράγιο για να γυρίσεις και την επόμενη σελίδα του βιβλίου.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα είχαν την ίδια αξία χωρίς την καλή σου διάθεση και την ανάγκη για έναν διαφορετικό προορισμό από αυτόν που συνήθως επιλέγεις. Εσύ; Ακόμα να κλείσεις το εισιτήριο σου;

No related posts.