Αναδρομή στην 1η ComiCon!

Μπορεί η 4η ComiCon να βρίσκεται προ των πυλών, (αρνούμενη φυσικά να χτυπήσει το κουδούνι ως νορμάλ εκδήλωση και προτιμώντας να σκαρφαλώσει σκεπή και καμινάδα για να μπει), είναι, ωστόσο, η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε μαζί την πρώτη φορά που η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε το αδοκίμαστο, αλλοπρόσαλλο, ατίθασο, <insert άλλες λέξεις από «α» που δεν κολλάνε> event. Ακραιφνές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ας περιηγηθούμε μαζί στα σοκάκια των αναμνήσεων, όταν οι φωτογραφίες είχαν ένα αυτόματο sepia φίλτρο και κανένας δεν ήξερε ακόμη την επιτυχία που θα σημείωνε η εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από προτομές του Dracula, figmas της Catwoman, καταπράσινους, λιλιπούτειους λόφους, έτοιμους να στεγάσουν τη μάχη του Hastings και στοίβες πάνω σε στοίβες από comics, μέχρι κάθε λογής cosplayer, η πρώτη αυτή βουτιά στον κόσμο των χόμπι ήταν καθοριστική. Και υπήρξε τόσο βαθειά που δεν ξαναβγήκαμε από τη θάλασσα του φανταστικού.

Μόλις σφουγγίξετε τα δάκρυα (από την ποιότητα των φωτογραφιών, όχι τη συγκίνηση), να προετοιμαστείτε για την 4η Comicon που ξεκινά στις 4 Μαΐου. Ακονίστε, λοιπόν, τα πλαστικά, ξωτικίσια αυτιά σας, ανακατέψτε τις τράπουλές σας με αχρείαστα περίπλοκο τρόπο και ξεσκονίστε τον υπερσυλλεκτικό deluxe τόμο «300» που κρατάτε φυλαγμένο ακόμα σε σελοφάν. Πλησιάζει…

No related posts.