Σχεδόν έφτασε!

Επιτραπέζια, βιβλία κόμικ, βιβλία απλά, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια με κάρτες, παιχνίδια χωρίς κάρτες, άτομα ντυμένα υπερήρωες, άτομα γυμνά (όχι εντάξει, αστειευόμαστε), πίνακες ζωγραφικής, μοντέλα γλυπτικής, ο Frank Miller, άτομα που τρέχουν πίσω από τον Frank Miller, μία πλειάδα ακόμα λέξεων που χωρίζονται με κόμμα και προσπαθούν να υποδηλώσουν τον ενθουσιασμό για την 4η ComiCon που θα διεξαχθή στην Θεσσαλονίκη, από τις 4 μέχρι και της 6 Μαΐου. Ωστόσο, ΑΔΙΚΩΣ προσπαθούμε να δεσμεύσουμε ένταση και ηλεκτρισμό σε λέξεις, άξιζε όμως μια προσπάθεια.

ΚΡΑΣ, ΜΠΟΥΜ, ΣΑΧΛΑΚ

Θόρυβος από τον χαμό που κοχλάζει. Μονάχα λίγες μέρες μας χωρίζουν από την θεσμοθετημένη πλέον γιορτή που αποτελεί φάρο για κάθε geek, nerd αλλά και γενικά άνθρωπο με ενδιαφέροντα και χόμπι. Βασικά κάθε άνθρωπο… τελεία, καθώς όποιος βρει τον δρόμο του μέσα, δεν θα ξαναβγεί ποτέ ο ίδιος. Dun dun duuuuun.

ΚΛΑΨ, ΛΥΓΜ, ΔΑΚΡ

Θλίψη από τη συγκίνηση της ευχάριστης πλησμονής. Πέρα φυσικά από τους πάγκους με τα σκίτσα/ πίνακες των καλλιτεχνών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μία αστείρευτα μεγάλη γκάμα προϊόντων, από ρέπλικες σπαθιών (Άντουριιιιιλ) και πλαστικά όρκς, μέχρι manga και κρυστάλλινες dragonball. Μας ενημέρωσαν μάλιστα πως παίζει να πουλάνε και comic books. Huh, go figure.

Πέρα από το γκρίζο Valinor

Πέρα από τα Q&A με δημιουργούς κόμικ, πέρα από συνεδρίες παιχνιδιών ρόλων (Call of Cthulhu έχω, Pathfinder μας ήρθε ζεστό ζεστό το πρωί, Shadowrun παίζει να έχω στην αποθήκη), πέρα, λέμε, από τη συναυλία με soundtracks από το Star Wars, θα υπάρξουν και ομιλίες με θεματικές που αγγίζουν τη λογοτεχνία του φανταστικού και την επιστημονική φαντασία. Τώρα, βάλτε τα όλα αυτά σε έναν χώρο που βρίθει από κάθε λογής νάνο, ξωτικό και χόμπιτ, και θα έχετε σχηματίσει μία πρώτη ματιά για το πολυπολιτισμικό χωνευτήρι των φαν κάθε φάσματος και μορφής του φανταστικού που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Για τέταρτη φορά. Ω ναι, ερχόμαστε.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ!

Related posts:

  1. Αναδρομή στην 1η ComiCon!