Καλωσόρισμα!

Έφυγε και το καλοκαίρι (τουλάχιστον τυπικά) και ήρθε το φθινόπωρο και θα έρθει ο χειμώνας και μετά η άνοιξη. Ο κύκλος θα κλείσει με τον ερχομό του καλοκαιριού. Έτσι συμβαίνει πάντα. Η κυκλική πορεία των εποχών ταυτίζεται με την κυκλική πορεία της ζωής. Και είναι πάντα η ίδια διαδρομή. Γέννηση, παιδικότητα, εφηβεία, ενηλικίωση, γήρανση, θάνατος!

Το εΜΜΕίς κλείνει φέτος τα 11 του χρόνια. Είναι λοιπόν έφηβο (ουδέτερο, διότι ως οργανισμός δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό) και συνεχίζει απτόητο. Μόνο στο στάδιο του θανάτου δε θα πάει, δεν υπάρχει λόγος. Επί του παρόντος μπαίνει στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, έτοιμο για νέες προκλήσεις. Ξεκούραστο, φρέσκο, καλύπτοντας πάντοτε μία ευρεία γκάμα θεμάτων, χωρίς περιορισμούς, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφέροντα.

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ήρθε, νέοι φοιτητές, όνειρα, φιλοδοξίες, χαρά και ζωή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το εΜΜΕίς είναι εδώ για να καλύψει τα πάντα, να γίνει η φωνή των φοιτητών και των φοιτητριών του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας. Θα καλύψει βέβαια και άλλα πολλά. Θέματα που ανήκουν στην ευρύτερη ελληνική ή παγκόσμια επικαιρότητα. Μέσα από την καταρτισμένη ματιά των συντακτών και συντακτριών του, που έχουν διδαχθεί την επιστήμη της δημοσιογραφίας από τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε.

Το ταξίδι στη νέα αυτή χρονιά δε θα είναι εύκολο, όμως το εΜΜΕίς, που έχει ζήσει περισσότερο στην Ελλάδα της κρίσης παρά στην Ελλάδα της ηρεμίας και της ευημερίας, είναι συνηθισμένο στα δύσκολα και θα κάνει το ταξίδι του, για ακόμη μια φορά, με επιτυχία!

Σας θέλουμε στην παρέα μας. Καλή χρονιά!

No related posts.