Θεματικη

ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ;

Σχετικα αρθρα

Μοιρασου το!

Editors – “An end has a start”

Ημερομηνία έκδοσης: 25 Ιουνίου 2007

Εταιρεία: Fader Label

Είδος: Εναλλακτικό- indie rock

Η Αγγλία συνεχίζει να προσφέρει στον κόσμο της μουσικής μέσω των συγκροτημάτων που μεγαλώνουν μέσα της και οι Editors, ερχόμενοι από το Birmingham, είναι η καλύτερη απόδειξη. Το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “The back room”, το οποίο γνώρισε απρόσμενα μεγάλη επιτυχία τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αμερική, όπου, όπως είναι γνωστό, δοκιμάζεται κάθε νέο συγκρότημα. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “An end has a start”, ένα άλμπουμ που δημιουργήθηκε αβίαστα και με αγνή έμπνευση.

Σύμφωνα με τον Tom Smith, τραγουδιστή του γκρουπ, δεν υπήρχε κανένα άγχος για το αν θα έχουν τραγούδια ή όχι και δεν αντιμετώπισαν τα συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν με τα περισσότερο πιεστικά δεύτερα άλμπουμ. Πρόκειται για τραγούδια που αποτελούν την ηχώ μιας σύγχρονης καθημερινότητας με εξουθενωτικό ανταγωνισμό, άγχος για επιβίωση και συνειδητοποίηση του εύθραυστου στα πάντα γύρω μας. Τραγούδια που όμως μας παρακινούν να αντισταθούμε σε όλα αυτά μέσω της αγάπης και τον ουσιαστικών σχέσεων που θα δημιουργήσουμε με αυτούς που έχουμε κοντά μας.

«Αγαπήστε γιατί χανόμαστε» φαίνεται να φωνάζουν με τη μουσική τους οι Editors και ντύνουν αυτήν την επιταγή με επίμονες κιθάρες και την ιδιαίτερη φωνή του Tom Smith . Η ανθρώπινη ανάγκη για λύτρωση και φιλία, καθώς και ένας κόσμος που πάλλεται, εναλλάσσεται και εξελίσσεται μέσα αλλά και έξω από εμάς είναι τα συναισθήματα που διαχέονται σε όλα τα κομμάτια. Απαισιόδοξοι και αισιόδοξοι μαζί, οι Editors εκφράζουν αυτά που βρίσκονται στην ψυχή μας, καθώς προσπαθούμε να ισορροπήσουμε στη νέα πραγματικότητα.

Editing… the editors

The racing rats – An end has a start – Escape the nest – Smokers outside the hospital doors – Spiders

Πληροφορίες για αυτό το κείμενο αντλήθηκαν και από τον επίσημο δικτυακό τόπο των Editors http://www.editorsofficial.com/

 

Βασιλική Ζιώγα

vasilikizioga@gmail.com

No related posts.