Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Πολλές οι εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα. Κάποιες -οι περισσότερες- δυσάρεστες, άλλες ευχάριστες και άλλες αδιάφορες.

Πρέπει να υπάρχει και η τελευταία αυτή κατηγορία. Καλοκαίρι γαρ, η εποχή όπου παραδοσιακά οι άνθρωποι γεμίζουν τις μπαταρίες τους και ετοιμάζονται για το φθινόπωρο.

Γι’ αυτή τη μετάβαση θα μιλήσουμε, που σηματοδοτεί την αισιοδοξία πως μία καινούργια σεζόν ξεκινά τον Σεπτέμβρη, γεμάτη ελπίδα ότι μπορεί και να είναι καλύτερη από αυτήν που έχει περάσει. Είναι η αίσθηση του αγνώστου που έρχεται για το οποίο πολλοί ανυπομονούν.

Για το ε.ΜΜΕ.ίς η ανυπομονησία αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το περιοδικό μας γίνεται 10 χρονών, ενώ και το ραδιόφωνο μας χρονίζει. Ελπίζουμε στα σπουδαιότερα, στα πιο όμορφα, στα πιο δημιουργικά και στα πολύ-πολύ δημοσιογραφικά.

Θα περάσουμε καλά από Σεπτέμβρη! Θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε και πάνω απ’ όλα θα γιορτάσουμε. Η γλυκιά και έντονη ανυπομονησία που λέγαμε; Όλα θα γίνουν!

Προς το παρόν απολαύστε το 68ο τεύχος μας και όσοι έχετε τη δυνατότητα ρίξτε και καμιά βουτιά. Οι υπόλοιποι Θεσσαλονίκη. Είναι κουκλάκι και αυτήν την εποχή. Ταυτόχρονα όμορφη και μελαγχολική.

Καλό καλοκαίρι και… ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

No related posts.